← Tilbake til aktivitetskalenderen

Region Vest, i samarbeid med NEF, inviterer til faglig nettverks

Dato fra: 01.04.2009

Dato til: 01.04.2009

Pris medlem: 0,-

Sted: Aker Stord og Wärtsila Norway, Stord

Pris ikke medlem: 0,-

Ifea region vest, i samarbeid med Norsk elektroteknisk forening -NEF inviterer til faglig nettverksteff på Stord. Vi vil besøke to store aktører innen offshore næringen på Vestlandet. Aker Stord med sitt verft- og Wärtsilä Norway som på Stord bygger blant annet sine egne fordelingstavler med mye lokalt produsert utstyr. På veien vil vi også få en omvisning på de nye, og mye omtalte, gassfergene mellom Halhjem og Sandvikvåg.


Aker Solutions sitt sammenstillingsverft for både flytende og faste installasjoner. Her blir skrog og dekk koblet sammen og ferdiggjort. Store som små moduler blir løftet på plass og ferdigstilt. I disse dager ligger to nye rigger ved verftet. Det er to tvillingrigger av type Aker H-6e. Aker Barents heter den ene av riggene og skal snart ut på sjøprøve. Aker Spitsbergen er ferdig med sjøprøven og er neste klar for å sendes i havet. Vi vil få komme om bord i Aker Barents, selv om det er hektiske dager for å ferdiggjøre riggen. Her er det mye interessant å se! Les mer om Aker Stord


Vi takker Aker solutions, Wärtsilä Norway AS,

Rieber&Søn AS ( Toro fabrikker)
og ABB AS- som gjør dette arrangementet mulig!

Wärtsilä Norway på Stord har hovedaktivitetene på Bømlo og Stord. De leverer komplette kraftforsyninger samt automasjons– og styresystemer for elektrisk framdrift og dynamisk posisjonering til skip og offshore.
De bygger og utvikler tavler for skip og offshoreinstallasjoner på opp til 17,5 kV. Wärtsilä er stor på frekvensdrifter av skip. Frekvensomformerne blir utviklet i Trondheim mens produksjons- og leveransekontorer er på Stord. Her er produkter og løsninger i alle kategorier.
Les mer om Wärtsilä

En unik sjanse til å være med på en interessant tur til Stord!
Begrenset antall deltakere...så førstemann til mølla.. hvis rift om plassene vil Ifea og NEF-medlemmer bli prioritert.


 Du er ikke logget inn, vennligst logg inn i menyen til høyre